Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) υποδέχεται το καλοκαίρι, διοργανώνοντας κινηματογραφικές προβολές στον χώρο του υπαίθριου θεάτρου “Γιώργος Παππάς”, αρχής γενομένης από τις 4 Ιουνίου έως και τις 26 του ίδιου μήνα. Κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο στις 21:30 το στολίδι της πόλης του Αιγίου μετατρέπεται σε θερινό σινεμά με γενική είσοδο 3 ευρώ και ταινίες που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ!

Πρόγραμμα προβολών Π/Σ 4-5 Ιουνίου

Παρασκευή 4 Ιουνίου, ώρα 21:30«Τoy Story»

Τι να κάνουν άραγε τα παιχνίδια όταν δεν τα βλέπουμε; Το Toy Story δίνει την απάντηση, αποτελώντας την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της παντοδύναμης πλέον Pixar καθώς και την πρώτη που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ένα ταξίδι με τον Γούντι, τον Μπαζ και τους υπόλοιπους λατρεμένους χαρακτήρες της ταινίας στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών.

Σάββατο 5 Ιουνίου, ώρα 21:30«Απέραντο Γαλάζιο»

Το Σάββατο 5 Ιουνίου η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς” υποδέχονται το πολυθρύλητο ελληνικό καλοκαίρι με την προβολή του διαχρονικού φιλμ του Λικ Μπεσόν, το οποίο βασίζεται στην εμβληματική περσόνα του Ζακ Μαγιόλ. Οι υπέρλαμπροι κινηματογραφικοί αστέρες καταδύονται στα αεικίνητα νερά του Αιγαίου πελάγους συνθέτοντας εναργώς μία μυστηριακή και συνάμα απαστράπτουσα ωδή στο απέραντο γαλάζιο.

Leave a comment