Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πολιτιστικές Ομάδες του Ε.Α.Π.) διοργανώνουν τριήμερο προβολών στο Κάστρο Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι τρεις ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:

15.7.2020: Η βασίλισσα της καρδιάς, Μέι Ελ-Τούκι, 2019, Δανία

16.7.2020: Το αυγό, Κουαν’αν Γουάνγκ, 2019, Μογγολία

17.7.2020: Μια Λευκή, Λευκή μέρα, Χλίνουρ Πάλμασον, 2019, Ισλανδία

Ώρα έναρξης των προβολών: 21.00

Από τις παραπάνω ταινίες, οι δύο πρώτες είναι από αυτές που ήταν στο Πρόγραμμα της Λέσχης Β! Κύκλου 2019-2020 και δεν πραγματοποιήθηκε η προβολή τους λόγω του γενικού απαγορευτικού (COVID-19) και η τρίτη βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν την έναρξη του γενικού απαγορευτικού. Τις τρεις εξαιρετικές ταινίες θα δούμε στην Πάτρα για πρώτη φορά.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαϊας που παραχώρησε το χώρο, στο πλαίσιο των επιβεβλημένων μέτρων ασφάλειας του COVID 19 θέτει τους παρακάτω όρους:
-οι προσερχόμενοι θα προσέρχονται τμηματικά και θα τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας κ.ά. (είναι
αναρτημένοι στην είσοδο του Κάστρου).
– ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 99 άτομα. – δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του Κάστρου.
– απόρριψη απορριμμάτων γίνεται στους καλάθους απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο.

Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με δελτίο εισόδου και με τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων. Η διανομή των δελτίων για την προβολή των 21.00 ξεκινά στις 19.30, μέχρις εξαντλήσεώς τους.
Κάθε θεατής δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε όσοι θέλουν να καθήσουν κοντά σε φίλους, θα πρέπει να φροντίσουν να έλθουν εγκαίρως μαζί τους.

Leave a comment