Το Σινέ Παντάνασσα του Νίκου Καββαδία (“Γυμνός Οφθαλμός”) φιλοξενεί το 7ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Από τις 5 έως τις 28 Ιουλίου, 16 Ντοκιμαντέρ θα γεμίσουν τον πεζόδρομο της Παντανάσσης με αποκαλυπτικές εικόνες.

Ακολουθεί το “δελτίο τύπου” που μας απέστειλε ο φίλος και ΣΙΝ-ένοχος Νίκος Καββαδίας.

Πάτρα, 30 Ιουνίου 2021

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας στέλνω το “Δελτίο Τύπου” γιά το ταξίδι του 7ου Φεστιβάλ Ντοκυμανταίρ Πελοποννήσουστην Πάτρα και στο “Σινέ Παντάνασσα”.

Πρόκειται γιά το μεγαλύτερο ταξίδι του Φεστιβάλ, μακρυά από την έδρα του (Καλαμάτα).

Τέσσερες Δευτέρες (05 – 12 – 19 -26 Ιουλίου), τέσσερες Τετάρτες (07 – 14 – 21 – 28 Ιουλίου),8 διπλές προβολές, 16 μοναδικά ντοκυμανταίρ.

Η είσοδος γιά τους κινηματογραφοφίλους θα είναι ελεύθερη, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (100), θα τηρηθεί αναγκαστικά σειρά προτεραιότητας.Πρώτος έρχεσαι, πρώτος βρίσκεις θέση!

Η μεγάλη των ντοκυμανταίρ γιορτή διοργανώνεται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκυμανταίρ Καλαμάτας, με τον “γυμνό οφθαλμό” και την NS SOUND στον ρόλο του συν-διοργανωτήκαι την αποφασιστική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Όλες τις Πελοποννησιακές πόλεις, στις οποίες θα ταξιδεύσει το Φεστιβάλ, αλλά κι όλους όσοι συμμετέχουν και συμβάλλουν, μπορείτε να τα βρείτε στο επισυναπτόμενο με τον τίτλο:Patra – Fylladio – 6

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, στον οποίο υπάρχουν πολλές και χρήσιμες λεπτομέρειες γιά τις προβαλλόμενες ταινίες.

https://www.peloponnisosdocfestival.com/el/docfestival/programma-2021/to-festival-to-kalokairi/program-18-june-28-july/program-patras-live

Επίσης σας στέλνω και 8 αφισσούλες, μία γιά κάθε (διπλή) προβολή.

Τέλος, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, κυρία Τζίνα Πετροπούλου, γιά την εμπιστοσύνη της, αλλά και την πίστη της στο όραμα, που πρεσβεύει το “Σινέ Παντάνασσα”, αυτός ο μοναδικός αυτοσχέδιος θερινός κινηματογράφος, στο κέντρο μιάς μεγαλούπολης,που δεν έχει, πιά, ούτε έναν θερινό κινηματογράφο…

Πολύτιμες πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε στις σελίδες του facebook:

Σινέ Παντάνασσα: https://www.facebook.com/groups/235699871332673

Κινητοματογράφος Πατρών: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057397002446

Γυμνός Οφθαλμός: https://www.facebook.com/gymnosofthalmos1992

Στην απόλυτη διάθεσή σας!
με ειλικρίνεια,
Νικόλαος Ε. Καββαδίας

Leave a comment