Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής συμμετοχής στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»

Η άκρως κινηματογραφική πόλη του Αιγίου ετοιμάζεται για το πρώτο Φεστιβάλ Κινηματογράφου! Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μικρού μήκους ταινίες από όλο τον κόσμο, σπουδαστικές δημιουργίες από την Ελλάδα, συναντήσεις επαγγελματιών και ξενάγηση στις τοποθεσίες της Αιγιάλειας.

Το φεστιβάλ καλεί τους δημιουργούς από όλον τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μυθοπλασίας Μικρού Μήκους, στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, καθώς και τους σπουδαστές σε ελληνικές σχολές κινηματογράφου να καταθέσουν την ταινία τους στο Εθνικό Σπουδαστικό!

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» θα διεξαχθεί στις 14-19 Ιουνίου 2022 στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ:

https://filmfreeway.com/AigioFilmFestivalTheodorosAngelopoulos

Στα Διεθνή τμήματα δεκτές γίνονται ταινίες που ολοκληρώθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2020, το κόστος υποβολής ανά ταινία είναι 5 € με μέγιστη διάρκεια ταινίας τα 30 λεπτά στο τμήμα μυθοπλασίας και τα 40 λεπτά στο τμήμα Ντοκιμαντέρ.

Στο Εθνικό τμήμα γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικές και  κινουμένων σχεδίων που ολοκληρώθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2020 με μέγιστη διάρκεια τα 20 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες:

info@aigiofilmfestival.gr

τηλ. 26910 22250

Leave a comment