Το Θairος Film Festival «παίρνει τα βουνά» και ανεβαίνει στο Πυργάκι, το γραφικό ορεινό χωριό με θέα στον Κορινθιακό, σε συνεργασία με το φιλοδασικό σύλλογο Πυργακίου Αιγίου. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21:15, στην πλατεία Πυργακίου, θα προβληθεί η ταινία «Πώς Να Κλέψετε Ένα Εκατομμύριο Δολάρια» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πληροφορίες για την ταινία:

Ο Σάιμον Ντέρμοτ, κλέφτης στο επάγγελμα, «πιάστηκε» από την Νικόλ Μπονέ ενώ είχε μπει στο σπίτι της προκειμένου να κλέψει έναν πλαστό πίνακα. Η Μπονέ, από τη μεριά της, είναι κόρη ενός ιδιοφυούς απατεώνα έργων τέχνης. Το κεντρικό θέμα, εν τέλει καταλήγει να γίνει η από κοινού ανάκτηση ενός πλαστού έργου τέχνης, «φιλοτεχνημένου» από τον παππού της Μπονέ, από ένα γαλλικό μουσείο, προτού αποκαλυφθεί η απάτη… Τα φαινόμενα όμως απατούν!

Η Όντρεϊ Χέπμπορν κομψότερη από ποτέ συναντιέται για πρώτη φορά στην οθόνη με τον Πήτερ Ο’Τούλ (Λόρενς της Αραβίας) σε μια ρομαντική κωμωδία για μια πρωτότυπη ληστεία, σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με τρία Όσκαρ, Γουίλιαμ Γουάιλερ.

Παραγωγή: Η.Π.Α., 1966 (Έγχρωμο)
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Γουάιλερ. Σενάριο: Χάρι Κέρνιτς.
Μουσική: Τζον Γουίλιαμς.
Πρωταγωνιστούν: Όντρεϊ Χέπμπορν, Πίτερ Ο’Τουλ, Ιλάι
Γουόλακ, Χιου Γκρίφιθ.
Διάρκεια: 123 λεπτά.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Η προβολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Θairος Film Festival με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο FAME ROAD και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.

Leave a comment