Το Σινέ Κάστρο Ρίου, ο μοναδικός θερινός κινηματογράφος στην Πάτρα ανοίγει σήμερα. Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα για το πρώτο δεκαήμερο λειτουργίας.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«ΠΑΡΑΣΙΤΑ»

Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132′

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν – χο με τους: Σονγκ Κανγκ – Χο, Γιανγκ Χίε – τζιν, Τζο Γέο – τζεόνγκ, Παρκ Σο – νταμ

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.

Μαύρη κωμωδία, ψυχολογικό θρίλερ, κοινωνική σάτιρα και αλληγορικό δράμα, ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Κανών και η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύερης ταινίας αποτελεί μια θαρραλέα κινηματογραφική πρόταση που εκπλήσσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πλάνο.

Διαβάστε εδώ την κριτική του cinepatra.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Θρίλερ 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 124′

Αμερικανοαυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Λι Γουάνελ με τους: Ελίζαμπεθ Μος, Όλιβερ Τζάκσον – Κοέν, Άλντις Χοντζ, Στορμ Ριντ Η Σεσίλια είναι μια κακοποιημένη γυναίκα, παγιδευμένη σε μια βάναυση σχέση από την οποία καταφέρνει να δραπετεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι ενός γνωστού της αστυνομικού και λίγο αργότερα μαθαίνει πως ο βάναυσος εραστή της έχει αυτοκτονήσει. Αλλά εκείνος, πρωτοπόρος επιστήμονας στην οπτική, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Κωμωδία 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 140′

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Οικονομίδης με τους: Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη, Στάθη Σταμουλακάτο, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Leave a comment