Η Α24 και η εταιρεία παραγωγής Protozoa Pictures του Ντάρεν Αρονόφσκι συνεργάζονται για πρώτη φορά στην επερχόμενη ταινία The Whale, με τον Μπρένταν Φρέιζερ να πρωταγωνιστεί και τον Αρονόφσκι να σκηνοθετεί.

Η εταιρεία A24 θα έχει τα παγκόσμια δικαιώματα. Ο θεατρικός συγγραφέας , Σάμιουελ Χάντερ θα κάνει την προσαρμογή του σεναρίου, με βάση το θεατρικό έργο που έγραψε ο ίδιος το 2012. Η παραγωγή επαινέθηκε από τους New York Times και κέρδισε το Drama Desk Award, το Lucille Lortel Award for Outstanding Play και ένα GLAAD Media Award ενώ έλαβε υποψηφιότητες για το Drama League και το Outer Critics Circle.

«Η προσαρμογή του θεατρικού μου σε σενάριο ήταν μια πραγματική εργασία αγάπης για μένα», δήλωσε ο Χάντερ. «Αυτή η ιστορία είναι βαθιά προσωπική και είμαι πολύ ευγνώμων που θα έχει την ευκαιρία να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Ήμουν φαν του Ντάρεν από τότε που είδα το Ρέκβιεμ για ένα όνειρο, όταν ήμουν καινούριος στο κολέγιο και έγραφα τα πρώτα μου έργα, και είμαι τόσο ευγνώμων που φέρνει το μοναδικό ταλέντο και το όραμά του σε αυτήν την ταινία».

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι μετά το αμφιλεγόμενο Mother.

Leave a comment