Ο ιταλοαλγερινός σκηνοθέτης προσθέτει ακόμα ένα project για το μέλλον. Σύμφωνα με το Variety ο Γκουντανίνο, γνωστός και βραβευμένος για τα Call Me By Your Name και I Am Love, είναι έτοιμος για μία ακόμα εκδοχή του Σημαδεμένου, αυτή τη φορά σε σενάριο των υπέροχων αδερφών Κοέν. Το σενάριο είχε ξεκινήσει από τους Gareth Dunnet-Alcocer, Jonathan Herman και Paul Attanasio.

Η ιστορία του Scarface έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο. Η πρώτη φορά ήταν το 1932 από τον Χάουαρντ Χοκς και τον Ρίτσαρντ Ρόσσον, ενώ η τελευταία και πλέον χαρακτηριστική ήταν το 1983 από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα.

Ο Γκουαντανίνο έχει ξαναασχοληθεί με την υπόθεση remake καθώς το 2018 επιχείρησε να επαναδιατυπώσει τη θρυλική ταινία τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο Suspiria. Μάλιστα, ασχολείται και με ένα άλλο project, το Lord of the Flies, ένα μυθιστόρημα του William Golding, που επίσης έχει μεταφερθεί παλαιότερα στον κινηματογράφο. Παράλληλα, βρίσκεται στο στάδιο του post-production για τη σειρά του HBO We Are Who We Are, ενώ δεν σταματά να σχεδιάζει το sequel του Call Me by Your Name, Find Me.

Αυτό θα πει δημιουργικότητα!

Leave a comment