Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα, ένας από τους σημαντικότερους και πλέον επιδραστικούς σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου, έχει τη δική του παραγωγή κρασιού και ένα site, στο οποίο ο κινηματογράφος συνδυάζεται με την οινοποιία και τη γαστρονομία.

Με την παραγγελία 24 μπουκαλιών κρασιού Director’s Cut, αξίας 800 δολαρίων, ο Κόπολα θα σας στείλει και ένα υπογεγραμμένο σενάριο πρώτης έκδοσης της αριστουργηματικής ταινίας The Conversation (1974). Το πακέτο The Conversation περιλαμβάνει επίσης μια πρόσκληση για μια ζωντανή, διαδικτυακή συνομιλία με τον Κόπολα αργότερα αυτό το καλοκαίρι, μαζί με έναν κωδικό από την Lionsgate που μπορεί να εξαργυρωθεί για τη λήψη της ταινίας μέσω Apple, Google, Vudu ή FandangoNow.

Η ταινία The Conversation βραβεύτηκε με το Χρυσό Φοίνικα το 1974 και σήμανε την επιστροφή του Κόπολα σε παραγωγές χαμηλού μπάτζετ. Ολοκληρωμένο πριν από το σκάνδαλο Watergate, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το ίδιο σύστημα παρακολούθησης με την ταινία, το The Conversation βασίστηκε στο Blow-Up του Μικελάντζελο Αντονιόνι, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και σε υφολογικά στοιχεία.

Leave a comment