Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του 4ου Θairος Film Festival, παρουσιάζουν μια drive-in προβολή που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Στο Λιμάνι Αιγίου, την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 21:30, το Back To The Future, μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία επιστημονικής φαντασίας θα φέρει έναν αέρα άλλης εποχής, μέσα από την εμπειρία του drive-in, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020.

Ο Θοδωρής Πανουτσόπουλος και ο Σπύρος Σημάτης, δύο νέοι άνθρωποι με όρεξη και αγάπη για τον κινηματογράφο, έχουν αναλάβει το πρόγραμμα προβολών, το οποίο καλύπτει και τους πλέον απαιτητικούς θεατές. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από το Θairος Film Festival αναδεικνύονται πολλές από τις τοποθεσίες της Αιγιάλειας, μιας περιοχής προικισμένης με πανέμορφο φυσικό τοπίο.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς στις μέχρι τώρα προβολές ο κόσμος συρρέει, δείχνοντας την αγάπη του προς την Έβδομη Τέχνη, ενώ τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται απαρέγκλιτα.

Leave a comment