Την Τετάρτη 7 Ιουλίου συνεχίζονται οι προβολές του 7ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου στο Σινέ Παντάνασσα από τον Νίκο Καββαδία.

«Πάτρα, 06 Ιουλίου 2021

Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά το δυνατό ξεκίνημα, το μεγάλο ταξίδι του 7ου Φεστιβάλ Ντοκυμανταίρ Πελοποννήσου στην Πάτρακαι στο “Σινέ Παντάνασσα” (Παντανάσσης και Καραϊσκάκη) συνεχίζεται την Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021,με την προβολή δυό ακόμα εξαιρετικών ντοκυμανταίρ: στις 9 το βράδυ θα προβληθεί το σπαρακτικά ανθρώπινο “Αγαπητό μου παιδί” (Dear Child) του Luca Ammendola γιά να ακολουθήσει στις 11 το βράδυ το ανυπότακτο “‘Οφιρ” (Ophir) του Alexandre Berman.

Όπως, σας, έχω, ήδη, υποσχεθεί τα ντοκυμανταίρ, που θα προβληθούν τον Ιούλιο στο “Σινέ Παντάνασσα” δεν ξέρω εάν σαςκάνουν καλύτερους κινηματογραφόφιλους, σίγουρα, όμως, θα σας κάνουν λιγάκι καλύτερους Ανθρώπους:πιό Ανυπότακτους, πιό Αυθεντικούς και, σίγουρα, πιό Ανεκτικούς.

Όλο το Πρόγραμμα Προβολών εδώhttps://www.peloponnisosdocfestival.com/el/docfestival/programma-2021/to-festival-to-kalokairi/program-18-june-28-july/program-patras-live »

Leave a comment