Ο Λαρς φον Τρίερ επέστρεψε και επιστρέφει στο παρελθόν του για το τελευταίο του έργο. Το The Kingdom Exodus, το οποίο σηματοδοτεί το τελευταίο μέρος του The Kingdom, έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και πριν από την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, το MUBI δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ και το πρόγραμμα κυκλοφορίας για τη σεζόν.

Τα The Kingdom I και The Kingdom II, τα οποία αποκαταστάθηκαν πρόσφατα σε director’s cuts που κυκλοφορούν για πρώτη φορά, θα κυκλοφορήσουν στις 13 Νοεμβρίου και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα, πριν από την κυκλοφορία του The Kingdom Exodus στις 27 Νοεμβρίου, το οποίο θα κυκλοφορεί εβδομαδιαία έως τις 25 Δεκεμβρίου.

Το The Kingdom Exodus συνεχίζει και ολοκληρώνει τη διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά του 1990 του Λαρς Φον Τρίερ – την ιστορία φαντασμάτων για το νοσοκομείο που χτίστηκε πάνω από τις παλιές λευκές λίμνες στην Κοπεγχάγη, όπου το κακό έχει ριζώσει και η ιατρική επιστήμη αντιμετωπίζει καθημερινή μάχη με τον εαυτό της. Σε αυτό το τελευταίο μέρος, η υπνοβάτις Κάρεν θα αναζητήσει απαντήσεις στα άλυτα ερωτήματα της σειράς για να σώσει το νοσοκομείο από τον όλεθρο. Κοιμωμένη μια νύχτα, η Κάρεν περιπλανιέται στο σκοτάδι και καταλήγει ανεξήγητα μπροστά στο νοσοκομείο. Η πύλη του Βασιλείου ανοίγει για άλλη μια φορά…

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Λαρς Μίκελσεν, Μίκαελ Πέρσμπραντ, Νικολάι Λι Κάας και η Τούβα Νοβότνι. Γκεστ σταρ οι Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ και Ντάβιντ Ντέντσικ.

The Kingdom I – November 13

Episode 1: Unheavenly Host

Episode 2: Thy Kingdom Come

Episode 3: A Foreign Body

Episode 4: The Living Dead

The Kingdom II – November 20

Episode 5: Mors in Tabula

Episode 6: Birds of Passage

Episode 7: Gargantua

Episode 8: Pandæmonium

The Kingdom Exodus

Episode 9: Halmar – November 27

Episode 10: The Congress Dances – December 4

Episode 11: Big Brother – December 11

Episode 12: Barbarossa – December 18

Episode 13: Exodus – December 25

Leave a comment