Η σκηνοθέτις του You Were Never Really Here πρόκειται να κάνει μια ταινία βασισμένη στο «The Girl Who Loved Tom Gordon» του Stephen King.

Εκδοθέν το 1999, το βιβλίο αφορά τη νεαρή Τρίσα ΜακΦάρλαντ, η οποία χάνεται ενώ περπατά με την πρόσφατα διαζευγμένη μητέρα και τον αδελφό της στο δάσος. Εννέα ετών και φοβισμένο από το σκοτάδι, το κορίτσι καταλήγει να περιφέρεται μέσα στο δάσος για εννέα ημέρες, να περιπλανιέται όλο και πιο μακριά από τον πολιτισμό, όσο και αν προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι της. Καθώς περπατά, η αφυδάτωση, η πείνα και η εξάντληση τής προκαλούν παραισθήσεις, οδηγώντας την να μιλά με διάφορους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του ειδώλου της, ενός παίκτη του μπέιζμπολ που ονομάζεται Tom Gordon.

Αρχίζει να πιστεύει ότι καταδιώκεται από ένα υπερφυσικό κτήνος, γνωστό ως « Ο Θεός των χαμένων», και σύντομα η περιπέτειά της δοκιμάζει τόσο τη λογική όσο και την ικανότητά της να αγωνίζεται για τη ζωή της. Η Λιν Ράμσει έκανε την προσαρμογή με την Christy Hall.

Η Κριστίν Ρομέρο, χήρα του θρύλου του τρόμου Τζορτζ Α. Ρομέρο (που προσπαθούσε να δημιουργήσει τη δική του ταινία πάνω στο βιβλίο πριν από το θάνατό του το 2017) έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Roy Lee (παραγωγό του It).

Leave a comment