Μετά το High Life η Κλερ Ντενί έχει επιστρέψει στο προσκήνιο και πλέον είναι ένας περιζήτητος συνεργάτης για εμπορικούς καλλιτέχνες και ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο The Weekend, ο οποίος δηλώνει σινεφίλ και θαυμαστής της Ντενί.

Η γαλλίδα σκηνοθέτις έχει στα σκαριά το The Stars at Noon, μια ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της επανάστασης στη Νικαράγουα. Στο καστ βρίσκουμε ξανά τον Ρόμπερτ Πάτινσον με συμπρωταγωνίστρια τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ. Όμως, όπως δήλωσε η Ντενί, η καραντίνα διέκοψε τα γυρίσματα όχι αυτού του project, αλλά μιας ταινίας σε συνεργασία με τον τραγουδιστή The Weeknd. Μάλιστα, η ίδια βρισκόταν στο Λος Άντζελες όταν ενημερώθηκε για την άσχημη εξέλιξη της πανδημίας.

“Τον προηγούμενο μήνα, ενώ βρισκόμουν στο Λος Άντζελες για την προετοιμασία μιας ταινίας με τον The Weeknd, επικοινώνησαν μαζί μου η Air France αλλά και ο διευθυντής φωτογραφίας του project και μου συνέστησαν να πάρω την επόμενη πτήση για Παρίσι. Έτσι, στις 20 Μαρτίου ήμουν στο Παρίσι και οι περιορισμοί είχαν ήδη αρχίσει. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτή την ταινία. Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα για τον Απρίλιο. Ο The Weeknd ζει στο Λος Άντζελες και όταν μπορέσουμε θα πάμε κι εμείς εκεί για να δοκιμάσουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα διότι έχουμε κάνει την προπαραγωγή, την έυρεση τοποθεσιών, τα πάντα”.

Leave a comment