Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» με δύο προβολές που δεν πρέπει να χάσει κανείς κάτω από τα αστέρια και θέα τον Κορινθιακό. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, το «Wall-E» έρχεται για να διασκεδάσει τους μικρούς  φίλους και να προβληματίσει…σε μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία ενός εκ των ωραιότερων animation της Pixar. To Σάββατο 4 Ιουλίου «Ο Διαβολάκος» του χαρισματικού Ρομπέρτο Μπενίνι με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον θρυλικό Γουόλτερ Ματάου αναδίδει ακόμα τη φρεσκάδα του πηγαίου χιούμορ και της σατανικής αθωότητας. Ήρθε η ώρα για ένα εκπληκτικό animation και μια ξεκαρδιστική κωμωδία!

«WallE», μεταγλωττισμένο, Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 21:30

Τι θα γινόταν αν οι άνθρωποι αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τη Γη και κάποιος ξεχνούσε να σβήσει το τελευταίο ρομπότ; Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος-σκηνοθέτης Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας το Νέμο) και οι επινοητικοί σεναριογράφοι και οι τεχνικοί της Pixar Animation Studios (Οι Απίθανοι, Αυτοκίνητα, Ρατατούης) μεταφέρουν τους θεατές σ’ ένα γαλαξία όχι πολύ μακριά μας, για μια νέα computer-animated κοσμική κωμωδία με ένα αποφασισμένο ρομπότ που λέγεται ΓΟΥΟΛ-Υ. Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς, που έκανε αυτό που τον είχαν φτιάξει να κάνει, ο ΓΟΥΟΛ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Oχετού Λύτρωσης Υδρόγειος!) ανακαλύπτει έναν καινούριο σκοπό στη ζωή του (εκτός απ’ το να μαζεύει μικροαντικείμενα) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ.

Σκηνοθέτης: Andrew Stanton

Πρωταγωνιστές: Τζεφ Γκάρλιν, Ελίσα Νάιτ, Μπέν Μπάρτ, Άντριου Στάντον

Παραγωγή: 2008

Διάρκεια: 103’

«Ο Διαβολάκος»,  Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:30

Στη Ρώμη, ο Αμερικανός ιερέας Μορίς (Γουόλτερ Ματάου), προσπαθεί να βρει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και πνευματικής του ζωής, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Μια μέρα τον καλούν για τον εξορκισμό μιας γυναίκας και το δαιμόνιο που φαίνεται να την είχε καταλάβει δεν είναι παρά ένας φοβισμένος διαβολάκος (Ρομπέρτο Μπενίνι), ονόματι Τζουντίντα. Ο ανήσυχος διαβολάκος θέλει να ανακαλύψει και να απολαύσει τις χαρές της γήινης ζωής και έτσι ακολουθεί παντού τον ιερέα. Όταν όμως ο Τζουντίντα, συναντήσει τυχαία τη Νίνα, θα νιώσει ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ερωτευμένος τώρα ο διαβολάκος, θα αποδεσμεύσει τον Μορίς από την παρουσία του και θα τρέξει πίσω της.

Σκηνοθέτης: Ρομπέρτο Μπενίνι

Πρωταγωνιστές: Ρομπέρτο Μπενίνι, Γουόλτερ Ματάου

Παραγωγή: 1988

Διάρκεια: 101’

Είσοδος 3 ευρώ

Leave a comment