Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα το Θairος συνεχίζει τις δράσεις του, με μια ξεχωριστή προβολή drive in στο Παλιό Λιμάνι Αιγίου την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο.

Με ρετρό διάθεση η κλασσική ταινία “Bullit” με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μακουήν, έρχεται για μία μοναδική προβολή drive in δίπλα στη θάλασσα!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Παλιό Λιμάνι Αιγίου
ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 5 Αυγούστου (21.30)

Πληροφορίες ταινίας:

Ο υπαστυνόμος του Σαν Φρανσίσκο Bullitt (Steve McQueen) διατάζεται να προστατεύσει ένα μάρτυρα της Μαφίας. Όμως, ενώ τον φυλάνε σε ένα ξενοδοχείο, μαφιόζοι εκτελεστές τον πυροβολούν και τραυματίζουν σοβαρά τον συνοδό αστυνομικό. Ο Bullitt θεωρεί ότι οι ανώτεροι του δεν του έχουν πει όλη την ιστορία και καταφεύγει σε ακραίες δράσεις για να βρει τους ενόχους.
Από την αρχή μέχρι το τέλος, το «Μπούλιτ» ξεχειλίζει από αυθεντικότητα: η γραφικότητα του Σαν Φρανσίσκο, οι αιχμηροί διάλογοι μέχρι και η απόδοση του ρεαλισμού της αστυνομικής έρευνας. Η περίφημη καταδίωξη στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο έγραψε τη δική της ιστορία στο κινηματογραφικό στερέωμα καθώς συνέβαλε στη βράβευση της ταινίας με το Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ.

Παραγωγή: Η.Π.Α., 1968
Σκηνοθεσία: Peter Yates
Πρωταγωνιστούν: Steve McQueen, Jacqueline Bisset, Robert Vaughn
Διάρκεια: 113 λεπτά

Με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg FAME Road V-A Greece-Italy 2014-2020 και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, δεν γίνονται κρατήσεις.

Leave a comment